DVPRINT neemt al uw textieldrukwerk uit handen. Wij besparen u veel tijd en energie door het volledige drukwerkproces voor u te verzorgen.

De drukkerij
voor de
juiste uitstraling

 

22.jpg
 

OVER ONS

DVPRINT is sinds 2015 gevestigd in Deventer. Wij zijn een ervaren en energiek bedrijf met een enorme passie voor textieldrukwerk en onze klanten. Door onze ruim 16 jaar ervaring binnen de sector, is ons kennisniveau zeer hoog en dat merken onze klanten meteen. Wij willen iedereen goed van dienst zijn en kunnen dit ook, omdat wij simpelweg de juiste route kennen en weten wat de markt te bieden heeft.

 

DRUK VOOR U

DVPRINT begrijpt als geen ander hoe belangrijk uw drukwerk is. (Maar ook hoe druk u bent en hoe weinig tijd u hiervoor heeft). Wij nemen u het werk uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. Wat voor u tijdrovend en ingewikkeld is, is voor ons gesneden koek. Ontzorgen: laat dat maar aan ons over!

 

MAATWERK

Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten. Of het nu gaat om een kledingpakket of om relatiegeschenken, wij bieden u een oplossing op maat. Wij denken heel graag met u mee! Van textieldruk tot het bedrukken van relatiegeschenken, wij hebben de kennis en ervaring in huis om u van goed advies te voorzien. Bij ons zijn er ook genoeg mogelijkheden om een compleet custom-made pakket samen te stellen. Wij maken ons vakjargon graag begrijpelijk en aanbiedingen overzichtelijk. Speciaal voor u.

 

KORTE LIJNEN EN UITSTEKENDE SERVICE

Niets vervelender dan zelf achter de status van een order aan te moeten gaan! Dat vinden wij bij DVPRINT ook en daarom houden wij u op de hoogte van uw order, gedurende het hele proces. U heeft een vast aanspreekpunt waardoor de drempel laag is en de lijnen kort zijn. (Mocht u toch nog een vraag hebben die wij niet al vooraf hebben beantwoord, is dat dus heel erg prettig!)

 

FANTASTISCH RESULTAAT

Mooi alleen is niet genoeg. Bij DVPRINT kunnen wij u goed advies geven over de te kiezen druktechniek. Wij hebben oog voor detail en snappen dat het niet alleen om het drukwerk gaat. Uw product en ons drukwerk moeten samen de gewenste uitstraling hebben. Maar het product moet ook zeker dezelfde functionaliteit hebben als voor het bedrukt werd. De kwaliteit van het drukwerk en de keuze voor de juiste druktechniek zijn daarin enorm belangrijk.
Samen komen wij tot een functioneel product met de door u gewenste uitstraling!

 

Verkoopt u bedrijfskleding, relatiegeschenken, sportkleding of bent u op zoek naar een merchandise- lijn voor u bedrijf?
Wij helpen u graag verder! Neem contact op via 0570-526816, of stuur een e-mail naar info@dvprint.nl